Thursday, July 3, 2008

Πάλι άτιτλο;

Σήμερα είδα το πιο τρελό φανελάκι. Το φορούσε ένα γομάρι με ξυρισμένο κεφάλι -φασιστόφατσα. Στο πάνω μισό έγραφε Ολυμπιακοί Αγώνες με μεγάλα γράμματα και δίπλα τις αρχαίες χρονολογίες που έγιναν. Στο κάτω μέρος είχε ένα αντιαισθητικό σπαρτιάτικο κράνος και δίπλα την ρήση Μολών Λαβέ. Το πραγματικό πρόβλημα αυτών των ανθρώπων δεν είναι ότι απλά είναι ηλίθιοι, αλλά ότι το φωνάζουν κιόλας. Έχουν αυτοσυνειδησία τα άτομα, τι να λέμε τώρα; Θα ήθελα να γνωρίσω αυτό το υπέρλαμπρο μυαλό που κατάφερε να συνδυάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες (τους αρχαίους, όχι τους σύγχρονους. Στους σημερινούς ταιριάζει μια χαρά) με το πλέον πολεμοχαρές σύνθημα.

Το επιβεβαίωσα: οι καθηγητές της σχολής μου όντος ΔΕΝ διορθώνουν τα γραπτά. Πρέπει να παίζουν κάποιο καινούριο είδος ΠΡΟΠΟ. Και το λέω αυτό επειδή πέρασα ένα μάθημα και όχι επειδή το έμεινα.

Η τελευταία λέξη στον κόσμο των θεωριών συνωμοσίας: κάποιοι κλέβουν τα λεφτά της Ελλάδας, ώστε να πέφτουν οι μισθοί, να μην μπορούν οι νέοι να αγοράσουν σπίτι και να κάνουν παιδιά, και έτσι, μέσω της υπογεννητικότητας, να καταστραφεί η Ελλάδα, που ως γνωστό, όλοι την μισούν επειδή είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο και όλοι μας ζηλεύουν. Δοκίμασαν διάφορους τρόπους αυτοί οι μισέλληνες, αλλά κατέληξαν σε αυτόν που είναι και ο πιο σίγουρος.

Να θυμάστε πάντα τους χαρακτηρισμούς που δίνετε σε μια γυναίκα. Δύναται να γίνουν τα ερωτικά τους κουμπιά.

Μια κωλόγρια σήμερα στο λεωφορείο έβαλε τις φωνές σε δύο κοριτσάκια επειδή έπαιζαν και έκαναν φασαρία. Και μετά από λίγο όταν περάσαμε από μια εκκλησία έβαλε το σταυρό της. Πρέπει να έχει καιρό να δει 23άχρονο θυμωμένο. Με κοίταζε σαν ηλίθια.

Σε αυτή την χώρα απαγορεύεται να είσαι άθεος ή άθρησκος. Όσοι δικαιούνται φοιτητικό εισιτήριο οφείλουν να σηκώνονται αν κάποιος παπάς στέκεται επειδή δεν έχει άδειες θέσεις. Και αυτό ισχύει ακόμα και αν είναι νέος. Δηλαδή σηκώνεσαι για να κάτσει το σχήμα (που είναι άσχημο κιόλας). Και όταν λέω απαγορεύεται είναι κυριολεκτικά: αν μπει ελεγκτής πέφτει καμπάνα. Και να σου ' ρχεται ο Χαριτόπουλος και να λέει ότι εμείς ορμάμε στην θρησκεία. Φυσικά και το κάνουμε, αλλά μπροστά σε αυτό που κάνουν εκείνοι είναι ψιλοπράματα.

11 comments:

δόΧτωρ απαράδεΧτος said...

Εκ μέρους της οργάνωσης για τη διάσωση των τίτλων (ο.δι.τ), σε καταγγέλω ως "τιτλοκτόνο" και ως πάσχοντα από "τιτλοφοβία"

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ.

Εκτός και αν φοβάσαι μήπως εκτεθείς, διότι ως γνωστόν ο τίτλος είναι η τσατσά του μύθου (κλεμένο απ΄τον Τσαρούχη που κάποτε είπε πως "η κορνίζα είναι η τσατσά του πίνακα")

geokalp said...

μα πόσα θίγεις σε ένα ποστ;

σύγχρονοι ΟΑ = ισχύς-φράγκα-ντόπα
πάει και αντίστροφα

στις σχολές παλαιότερα έπαιζε πολύ το σύστημα βαθμολόγησης "ανεμιστήρας": βάζεις τα γραπτά μπροστά από έναν, όσα πέσουν κόβονται, όσα μείνουν περνάνε

οι κωλο-μιζ-ens!!! αυτές φταίνε!

πρέπει πάντοτε να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σε μια γυναίκα!
αυτά τα θυμούνται πάντοτε!

το τελευταίο το αφήνω σε άλλους!
;)

Haris said...

Mr απαράδεκτε, η δικτατορία του τίτλου δεν θα περάσει! Κάτω οι τίτλοι!
Λες ε; Να φοβάμαι να βάζω τίτλους γιατί είναι αυτός που εκδίδει την ανάρτησή μου; χαχαχα

geokalp, ποικιλία να υπάρχει:))
Το τελευταίο γιατί δεν το σχολιάζεις;

kat. said...

κάτι τέτοιες γριές που μπαίνουν στα λεωφορεία και ενοχλούν τους πάντες με την κακοτροπιά τους και την μυρωδιά τους τις ξέρω..
έλεος πια!

δεν υπαρχει κατι για το οποιο τιθεται θεμα said...

xaxa
wraio keimeno...

mpravo

Iliaxtida said...

τα λες γαμάτα.εύγε ;)

Chameleon_Dark said...

Άτιμες γριές... Δεν μπορούν να χωνέψουν πως αυτό που οι ίδιες έχασαν, το βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους, σε (κατ'αυτές ενοχλητικότατη) έξαρση: τα νιάτα...
[Για κόποιο λόγο, οι παππούδες είναι πιο καλόβολοι σε τέτοιου είδους περιστατικά...Αλλά, θα μου πείτε, αν μπορούν να αντέξουν την γριά που περιέγραψες παραπάνω,τότε μπορούν να αντέξουν τα πάντα-αυτοί και οι κατσαρίδες! Και, όχι, δεν είμαι μισογύνης, το ακριβώς αντίθετο :P]

Όσο για τους παπάδες? Αχ, πόσο πολύ θα ήθελα,σαν φοιτητής, να μου τύχαινε μια τετοια περίπτωση ελεγκτή-αλλά και παπά που θα διαμαρτυρόταν γιατί δεν σηκώνομαι...Να δεις μετά τι φειγ-βολάν θα γέμιζε η ενορία του(του παπά.Για την ενορία του εισπράκτωρα δεν ορκίζομαι :D)

Καλώςσε (ξανα)βρήκα αντάρτη φίλε μου!

KitsosMitsos said...

Η παπαδοκρατία είναι τελικά ανίκητη, όσο κι αν προχωράμε.
Για τα υπόλοιπα με κάλυψε ο geokalp γιατί είναι κι αυτός μπροστά!

geokalp said...

με καλύπτεις!

desa said...

ως επι το πλείστων τα φασισταριά έχουν σκατά στο κεφάλι τους γι αυτό και το μόνο που ξέρουν είναι να μισούν, οπότε μην απορείς για τίποτα και να τα περιμένεις όλα από αυτούς.

εγώξέρω ότι σε μερικές σχολές πετούσαν τα γραπτά στον αέρα και όσα έμεναν πάνω στην έδρα πέρνούσαν, τα υπόλοιπα την επόμενη σεξεταστική. και εγώ κόπηκα σε μαθήματα που είχα περασμένα και πέρασα μαθήματα που ούτε εγώ δε θα με περνούσα. αθάνατοι έλληνες καθηγητές.

συνήθως σιχαίνομαι θρησκείες και εκπρωσόπους τους, οπότε δε θα πω τη γνώμη μου

Dreamer & the full moon said...

Βλακες,Φασιστες μικρομεσαιοι μικρομυαλοι,Συνωμοσιολογοι,Γκομενες(ξανθες και "κοκκινονυχουλες"),Κωλογριες, παπαδαριο,... η δικτατορια της Μετριοτητας ή τελικα η παντοδυναμια της βλακειας μας ειναι αυτη που μας πνιγει...

Να΄σαι καλα νειατο...