Wednesday, June 27, 2007

Λ.Α.Ο.Σ.

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2007

Το Λ.Α.Ο.Σ. όσο πάει και δυναμώνει. Παντού στην τηλεόραση εμφανίζονται οι διάφοροι αντιπρόσωποί του. Ο Γεωργιάδης έγινε must -έτσι και δεν τον δεις, πάει! κάτι θα ‘γινε. Ψευδό-ελληνάρες, ακροδεξιοί, φασίστες, βγαίνουν σε δημόσια βήματα και μας παραμυθιάζουν.
Είδα και το εξώφυλλο του περιοδικού της Χρυσής Αυγής (από τον μαύρο γάτο) και οφείλω να πω ότι σηκώθηκε η τρίχα μου. Ο Χίτλερ πάνω στο αυτοκίνητο να χαιρετάει τα πλήθη και από κάτω, με κόκκινα –σαν το αίμα- γράμματα μια επιγραφή: 62 χρόνια… Σίγουρα θα νοσταλγούν τα περασμένα τους μεγαλεία…
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτοί οι αρχιφασίστες, που βγαίνουν και το δηλώνουν δημόσια, θα μπουν στη βουλή. Μένω άναυδος όποτε βλέπω τις ομιλίες του Καρατζαφέρη και από κάτω μια γαλάζια μάζα να ζητωκραυγάζει και να τον επευφημεί. Η άνοδος του κόμματός τους είναι εντυπωσιακή –εγώ όμως θα την πω ανησυχητική. Είναι, ίσως, και τ’ άλλα κόμματα από πίσω που τους στηρίζουν για να αποδυναμώσουν την Νέα Δημοκρατία. Είναι και η νεολαία του ΚΚΕ που, αν θυμάμαι καλά, το 70% απ’ αυτούς ήθελε να μπει στη βουλή το ΛΑΟΣ. Ίσως να το κάνουν με πρόσχημα να αποδυναμωθούν τα δύο μεγάλα κόμματα -αυτό όμως δεν με καθησυχάζει καθόλου. Και πριν από 62 χρόνια κάπως έτσι ήταν τα πράγματα, σιγά-σιγά άρχιζε η δυναστεία τους, δεν ήρθε ουρανοκατέβατη.

(Οι πολιτικοί πλέον κάνουν τα πάντα για λίγη εξουσία –οι κομουνιστές υποστηρίζουν τους γαλάζιους φασίστες και αυτοί με την σειρά τους, δηλώνουν ακόμα και κομουνιστές)

«-Τι ασχολία είχε;
-Πετροβολούσε το φως.
Πυροβολούσε το χαμόγελο.
Δολοφονούσε το μέλλον.
Ήταν φασίστας.»

Ιάσων Ευαγγέλου

3 comments:

SPY said...

Να μη ξεχνάμε και τους 4 χρυσαυγίτες που κοσμούσαν τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ στις προηγούμενες εκλογές, όπως και ο εν Ελλάδι αντιπρόσωπος του Χίτλερ, Κώστας Πλεύρης.
Το ΛΑΟΣ δεν πρέπει να μπεί στη Βουλή!
Απεχθανόμαστε το spamming, αλλά αυτό εδώ μάλλον θα σε ενδιαφέρει...

Χαιρετισμούς!

Haris said...

ΚΑΙ ΔΕ΄Ν ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ!

Γειά σου και σένα, φίλε...

Κώστας said...

Μπήκε τελικά...