Friday, June 8, 2007

Ελένη Λουκά.

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2007

Αναμφίβολα πρόκειται για μια συμπαθητική φυσιογνωμία, όταν φυσικά δεν μιλά και δεν κινείται. Σίγουρα κατάγεται από λατινογενή οικογένεια, έχει μάλιστα και μεσαίο όνομα: Ελένη Μισώ Λουκά. Μια γυναικούλα αγάμητη, σίγουρα για χρόνια. Τρελαίνεται για κοσμικές εκδηλώσεις. Θα τη βρείτε σε όλα τα καλά περιοδικά του τύπου: «τι μαλακίες είπε ο ένας μαλάκας στον άλλο.» Επίσης στο νέο τεύχος του συγκεκριμένου περιοδικού μάθετε πώς να γίνεται διάσημοι χωρίς να έχετε τίποτα απολύτως το αξιόλογο. Και αυτό μια ευγενική προσφορά της Ελένης μας! Ακόμα, η σκληρή κριτική της Ελένης σε τηλεοπτικά προγράμματα τύπου Κατέλη, από τα οποία φυσικά, η αγαπημένη μας σταρ απέχει πολύ. Επιπλέον, έξτρα ένθετο με αποκλειστική συνέντευξη της γυναίκας που μιλά online με το Θεό, και που αποκαλύπτει τα μυστικά της: πώς να μισείς όλους όσους είναι καλύτερούς σου, πάνω στις πλάτες άλλου.
Αγαπημένοι της φίλοι, όπως Τζίμης Πανούσης, Μαντόνα και Ποιότητα μιλούν γι’ αυτήν πρώτη φορά σε περιοδικό με τόση μεγάλη κυκλοφορία.

Τώρα μερικές συμβουλές αν τυχών τη πετύχετε στο δρόμο (ιερή στιγμή…): 1) Μην ξεχνάτε ότι είναι σταρ και οι σταρ δεν αντέχουν τις υστερίες των fans. Γι’ αυτό, συγκρατηθείτε.
2) Μην ξεχνάτε ότι η Ελένη είναι πρώτα απ’ όλα γυναίκα, και όλες οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν ότι είναι οι καλύτερες στο χώρο όπου βρίσκονται. Οπότε, αν είσαι γυναίκα και τη βρεις, χάλασε αμέσως τα μαλλιά, τις σκιές και το στυλ σου.
3) Οι άντρες τώρα, να μάθουν να αντέχουν. Η Ελένη έχει όποιον θέλει, άρα άδικα της κλείνεις το μάτι με τρόπο.

Μετά από αυτές τις ταπεινές συμβουλές από το περιοδικό «Οι μαλακίες των μαλακισμένων» έχετε μια πλήρη εικόνα της γυναίκας-σύμβολο και δεν θα βρεθείτε σε αμηχανία όταν τα μάτια σας ανταλλάξουν ματιές ή όταν τα πόδια σας πατήσουν τα ίδια σκατά.

Και τώρα ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει:
Ελένη Λουκά, Πιάσε Τον Λουλά!!!!

No comments: